کسب عناوین برتر پژوهشی ملی و بین المللی توسط اساتید دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۵ کد : ۲۱۱۹۹ اسلایدر
تعداد بازدید:۳۲۲

بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، 6 نفر از اساتید دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز، آقایان دکترسید حسین حسینی ، دکتر مهدی عباپور، دکتر مهران صباحی، دکترابراهیم بابایی، دکتر بهنام محمدی ایواتلو و دکتر کاظم زارع در جمع پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر ایرانی در حوزه مهندسی سال ۲۰۲۳ قرار گرفتند.

همچنین بر اساس عملکرد در بازه سالهای ۲۰۲۲-۱۹۹۶؛ تعداد 7 نفر از اعضای هیات علمی دانشکده، آقایان دکترسید حسین حسینی ، دکتر علی رستمی، دکتر مهران صباحی، دکترابراهیم بابایی، دکتر بهنام محمدی ایواتلو ، دکتر مهرداد طرفدارحق و دکتر کاظم زارع در جمع دانشمندان دو درصد برتر جهان بر اساس پایش 25 ساله قرار گرفتند.

همچنین آقای دکتر کاظم زارع ، به عنوان پژوهشگر برتر کشوری در حوزه فنی و مهندسی در سال 1402 انتخاب شدند.

موفقیت های بدست آمده را به همه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده تبریک می گوئیم.

( ۱ )