تعریف ایمیل دانشگاهی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

۱۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۵ کد : ۲۰۵۱۰ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۲۹۳۸

اطلاعیه در خصوص ایمیل دانشگاه تبریز برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد ورودی های جدید( صرفا دانشجویان دانشکده مهندسی  برق و کامپیوتر) ، تصویر کارت دانشجویی و فرم پیوستی تکمیل شده را به آدرس asgharian@tabrizu.ac.ir    ارسال و از دریافت پاسخ از طریق ایمیل اطمینان حاصل نمایند. در صورت عدم دریافت پاسخ، دوباره ایمیل ارسال نمایید.

نکات مهم :

• با توجه به افزایش تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی و  اجتناب از یوزر های تکراری،  هم نام و هم نام خانوادگی در یوزر پیشنهادی آورده شود

مثال: amirahmadi   یا amir.ahmadi  یا amir_ ahmadi یا amir-ahmadi

• برای دانشجویان کارشناسی ارشد سال ورود در انتهای یوزر اجباری می باشد

مثال : amirahmadi1402

•  لیست یوزرهای جمع آوری شده هر دو هفته یکبار برای تعریف به مرکز محاسبات ارسال می شود و حدود یک هفته بعد از ارسال تعریف و قابل استفاده خواهند بود.
  • پسورد پیشنهادییتان آسان و فاقد کاراکترهای خاص باشد و بعد از اولین ورود نسبت به تغییر آن اقدام فرمایید.
  • آدرس ایمیل برای دانشجویان ارشد و دکتری به صورت زیر خواهد بود:

دکتری : username@tabrizu.ac.ir

ارشد: username@ms.tabrizu.ac.ir

• دانشجویان دکتری و ارشد بعد از تعریف شدن ایمیل ها  برای استفاده باید به  آدرس های زیر مراجعه نمایند:

دکتری : mail.tabrizu.ac.ir

ارشد: ms.tabrizu.ac.ir

• بنا به تصمیم هیات رئیسه دانشگاه امکان تعریف ایمیل دانشگاهی برای دانشجویان کارشناسی به هیچ وجه وجود ندارد.

( ۶ )