درخشش دانشجوی دکترای برق دانشکده در جشنواره جوان خوارزمی

۱۲ دی ۱۳۹۱ | ۱۷:۲۷ کد : ۳۵۲۸
آقای محمد فرهادی کنگرلو دانشجوی دکتری مهندسی برق-قدرت با ارائه

درخشش دانشجوی دکترای برق دانشکده در جشنواره جوان خوارزمی

آقای محمد فرهادی کنگرلو دانشجوی دکتری مهندسی برق-قدرت با ارائه طرح "جبران‌سازی نوسانات ولتاژ با استفاده از مبدل‌های AC/AC" در چهاردهمین جشنواره جوان خوارزمی موفق به کسب رتبه دوم پژوهش‌های کاربردی شده است. برگزیدگان این جشنواره در 28 آذرماه با حضور معاونان وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاون پژوهشی و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان جوایز خود را دریافت کردند.

این جشنواره هر ساله با هدف تقویت فرهنگ خلاقیت و نوآوری در جوانان در تمام عرصه‌های علمی و پژوهشی، شناسایی جذب و معرفی پژوهشگران و صاحبان اندیشه درعرصه علم و فناوری و قدردانی و حمایت از مخترعان جوان برگزار می‌شود.

در طرح پیشنهادی ایشان ساختارهای جدیدی برای سیستم بازیاب دینامیکی ولتاژ ارائه شده است که مشکلات مربوط به ساختارهای مرسوم را مرتفع کرده و اقتصادی‌تر می‌باشند. این طرح از پایان‌نامه کارشناسی ارشد ایشان که راهنمایی آن به عهده دکتر بابائی بوده است، استخراج شده است. از این طرح، 5 مقاله ISI، 2 مقاله علمی-پژوهشی ISC و چندین مقاله کنفرانس بین‌المللی به چاپ رسیده است. همچنین، دو اختراع تایید شده توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از طرح به ثبت رسیده است.

( ۴ )