قابل توجه ثبت نام کنندگان در مرحله ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۹۵ دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۸ کد : ۳۵۵۸
دریافت کارت ورود به جلسه و رفع نواقص احتمالی

قابل توجه ثبت نام کنندگان در مرحله ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 95 دانشکده برق دانشگاه تبریز

1-    همراه داشتن کارت شرکت در آزمون برای ورود به جلسه آزمون تخصصی کتبی و مصاحبه الزامی است. لازم است کلیه ثبت نام کنندگان پرینت کارت شرکت در آزمون را همراه داشته باشند.

2-    اگر داوطلبی قبلا وارد پورتال آپلود مدارک آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 95 دانشگاه تبریز شده است ولی موفق به دریافت کارت شرکت در آزمون نگردیده است و یا مغایرتی در اطلاعات مندرج در کارت شرکت در آزمون وجود داشته باشد شخصاً با در دست داشتن مدارک شناسایی معتبر، فقط در تاریخ­های ذیل به باجه رفع نقص واقع در مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز مراجعه نماید.

روز

تاریخ مراجعه

ساعت مراجعه

دوشنبه

27/2/95

10 تا 12

سه­شنبه

28/2/95

7 تا 8

3-    لازم است ثبت نام کنندگان اصل و تصویر کلیه مدارک مندرج در بند 3 اطلاعیه دانشگاه تبریز در خصوص مرحله ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 95 را در روز مصاحبه همراه داشته باشند.

4-    همراه داشتن تلفن همراه در جلسه آزمون ممنوع است.

5-    ثبت نام کنندگان، مجاز به استفاده از ماشین حساب غیر قابل برنامه‌ریزی هستند.

6-     داوطلبینی که در بیش از یک رشته - گرایش ثبت نام نموده‌اند و زمان برگزاری آزمون کتبی آن رشته – گرایشها همزمان است حتما مراتب را به مسئول برگزاری آزمون اطلاع دهند تا هماهنگیهای لازم انجام گیرد.